Slik fungerer Vaskehjelp

Vaskehjelp gjør det enkelt for deg å bestille et rent hjem, ved å koble deg sammen med en renholder. 

Dette ordner du enkelt i appen vår eller på nettsiden.


Enkelt søk

Finn den renholderen som passer deg og ditt behov! Det hele starter med at du legger inn din adresse og deretter får du opp en liste over tilgjengelige renholdere nær deg.

Alle renholdere har sin egen profilside der du blant annet kan lese om deres tidligere erfaringer og tilbakemeldinger fra kunder.

Last ned appen:
Google Play / Apple Store

Enkel bestilling

Når du har funnet den renholderen som passer deg best og prisen du er villig til å betale, legger du inn ønsket tidspunkt og eventuelt hyppighet om du ønsker en fast avtale.

Dette er inkludert i en standardvask

Det er du som kunde som stiller med nødvendig utstyr for å gjennomføre vasken.

Sikker betaling

Vaskehjelp bruker sikker betaling med Stripe. Beløpet blir reservert 36 timer før oppdraget starter, men trekkes først når oppdraget registreres som fullført. Du vil automatisk få tilsendt en kvittering på e-post.

Prisen du betaler inkluderer renholders honorar, forsikring for kunde og renholder, mva, samt driftkostnader og vedlikehold av appen.


Helt rent

Renholderne som tilbyr sine tjenester via Vaskehjelp, jobber som selvstendige næringsdrivende. De bestemmer selv hvilke oppdrag de ønsker å ta på seg og hvilken pris de tar betalt for hver time. Når du benytter renholder og betaler via Vaskehjelp, er det Vaskehjelp som betaler momsen på vegne av renholderen. Dette sørger for rent hjem, med ren samvittighet.

Alle oppdrag som gjennomføres via Vaskehjelp er forsikret via IF. Trygt for deg, trygt for renholder.

Alle oppdrag som gjennomføres via Vaskehjelp er forsikret via If.

Les om forsikringen

Vårt support-team er her for deg om det skulle dukke opp spørsmål underveis.