Samarbeidspartnere

TOBB er Midt-Norges største boligbyggelag. Vi har bygget og forvaltet boliger for våre medlemmer helt siden 1945. Med vår lange erfaring og solide kompetanse gir vi deg den tryggheten du trenger i hverdagen og i hjemmet ditt gjennom smart forvaltning, nyttige tjenester og personlig rådgivning.

Vaskehjelp og TOBB har inngått et samarbeid, hvor du som medlem får 10% avslag på alle slags vask. Dette inkluderer både standardvask og flyttevask.

Les mer

Husleie.no er en utleieplattform hvor utleiere kan administrere alle aspekter av et leieforhold – fra annonsering og kontraktskriving hele veien til innkreving av husleien og utflytting. Kjernen i plattformen er en automatisert løsning for effektiv og systematisk innkreving av husleien.

Vaskehjelp og Husleie.no har nå inngått et samarbeid, hvor du som Husleie-kunde får avslag på flyttevask. Dette gjør at inngåelse og avslutning av leieforhold blir enda enklere og billigere.

Les mer

Heime – en nasjonal aktør.

Organiserer sameier, tilrettelegger for delingsøkonomi og aktiviserer fellesarealer. Med Heime dyrker man godt bomiljø og høy trivsel gjennom naturlige møteplasser, enkle ordninger for deling og en egen brukervennlig kommunikasjons plattform for beboere. Slik skaper Heime mer attraktive boligprosjekt og økt livskvalitet for mennesker som flytter inn.

Vaskehjelp og Heime har et samarbeid, hvor du som Heime-kunde får 10% rabatt på standardvask.

Les mer