Spar 20% på første og hver 5. vask når du bestiller vaskeavtale

Gjør som over 1 000 andre og få et rent hjem – igjen og igjen

Du velger selv renholder, tidspunkt og varighet på vasken

✓ Du velger intervallet som passer deg best (hver uke, hver 2, 3, eller 4. uke)

Se fremtidige oppdrag og få full oversikt på din profil

Du har førsteprioritet ved høytider

✓ Bedre forutsetning for best mulig resultat med samme renholder

 

Hvem er Vaskehjelp?

Vaskehjelp er en plattform som setter renholdere og kunder i kontakt med hverandre. Alle renholderne i Vaskehjelp er selvstendig næringsdrivende med HMS-kort fra Arbeidstilsynet. Moms og forsikring er inkludert i alle oppdrag, og gir både deg som kunde og renholderen din trygget.

Vaskehjelp ble etablert i 2017 og har over 200 renholdere og 1 000 faste kunder som bruker tjenesten måned etter måned. Tilbudet strekker seg fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.

Praktisk informasjon

Alle rabatter unntatt den første, trekkes fra ved generering av oppdraget og vil derfor ikke vises i ordre-oppsummeringen. Du vil få tilsendt ny rabattkode når korrekt antall utførte oppdrag er registrert.

Som kunde i Vaskehjelp er du ansvarlig for å stille med nødvendige renholdsmidler og utstyr. Du finner liste over det du bør sette frem til renholder og mer praktisk informasjon på vår ofte stilte spørsmål-side.

 

Ønsker du hjelp med bestillingen?

Ønsker du hjelp til bestillingen eller har andre spørsmål, hjelper vårt support-team deg! Ring oss på 913 70 090 hverdager 9-16, send en mail på support@vaskehjelp.no eller chat med oss.

 

*Tilbudet gjelder ikke flyttevask. Rabatter kan ikke kombineres.