Visste du at i tillegg til god dekning i de største byene våre, har vi mange dyktige renholdere i mindre byer og tettsteder rundt omkring i Norges lange land?

22-åringen Sandra Elise i Målselv har vært en del av Team Vaskehjelp siden januar og brenner for å oppfylle kundenes ønsker!

-Det er herlig å kunne være sin egen sjef

Sandra Elise fikk først høre om Vaskehjelp gjennom sin søster. Hun synes først at det hørtes litt skummelt ut, men nå er det noe hun aldri kommer til å bli lei av! Hun vokser på de gode tilbakemeldingene fra kundene, og tilfredsstillelsen ved å ha gjort nok et hjem skinnende rent.

Mange kunder bestiller husvask på grunn av utfordringer i hverdagen som helse eller rett og slett at tiden ikke strekker til.
Det er veldig godt å føle seg nyttig.

Men hverdagen som renholder i nord er ikke bare enkel. Avstandene er er store i Målselv, og strekker seg fra kysten innenfor Senja, helt til Svenskegrensen. Som renholder i Vaskehjelp har Sandra Elise selv valgt hvilke områder hun ønsker å jobbe i, og kan derfor selv bestemme hvor mye tid hun bruker på transport mellom oppdragene.

Det som kan være utfordrende med å være renholder i nord er de lange avstandene. Jeg kan ikke bare hoppe på bussen til et oppdrag! Heldigvis liker jeg å kjøre bil til og fra oppdragene.

Kundene setter stor pris på at Sandra Elise tar kjøreturen, og gir henne strålende tilbakemeldinger.

Lena: Det var fantastisk flott komme hjem til et strøkent hus. Her blir det fast booking framover. Særdeles fornøyd😊🙌🏻

Resten av Team Vaskehjelp verdsetter også Sandra Elise og hennes stå-på-vilje! Vi har alltid døren åpen for deg som har en gryende renholderspire i magen. Les mer om hvordan du kan registrere deg som renholder og få en arbeidshverdag som Sandra Elise her.

Det er alltid noe nytt å lære

Selv om Sandra Elise er erfaren i bransjen finner hun alltid noe nytt å bryne seg på. Nå bruker hun mye av fritiden sin på å lære seg nye metoder og teknikker for ergonomisk renhold – for denne er en jobb hun ønsker å ha i lang tid!

Ønsker du et skinnende rent hjem? Du kan bestille vask utført av Sandra Elise eller en av våre andre fantastiske renholdere her: