Vi har tatt en prat med Daria, en av våre fremadstormende renholdere i Oslo!

Daria flyttet fra Moskva, Russland til Norge for kjærligheten for ett år siden og stortrives i sin nye hjemby. Her får hun dyrket sine to store hobbyer: renhold og sopp-plukking! Hun oppdaget Vaskehjelp i på Instagram i januar, og fattet umiddelbar interesse – her kunne hun jobbe med hobbyen sin, møte nye mennesker og lære norsk, samtidig som hun styrer sin egen hverdag!

Populær renholder i hovedstaden

Daria hadde ikke jobbet som renholder før hun prøvde seg i Vaskehjelp, men mangelen på profesjonell erfaring har ikke vært en hindring, for organisering og vasking har nemlig lenge vært en hobby.

I have always been a fan of organizing and cleaning processes. It brings me joy and calms me at the same time.

Etter et halvt år i Vaskehjelp har Daria absolutt opparbeidet seg mer profesjonelle erfaringer. Helt fra hun begynte i appen har hun fått rene skussmål fra kundene, og har i dag flere fornøyde faste kunder og mange tomler opp! Som renholder i Vaskehjelp har hun selv bestemt sin egen arbeidstid, timespris og sitt arbeidsområde – og kundene finner og velger henne på bakgrunn av dette.

Daria, på sin side, syns det er spennende å møte nye kunder!

It opens me up to a whole world of new views, opinions, and styles. You never know who will open the door for you and that is what excites me.

Motiveres av å se resultatene

I tillegg til å møte nye mennesker er det to ting som virkelig motiverer Daria; skitne hjem og fornøyde kunder. Favorittoppdragene hennes er de virkelig skitne hjemmene – jo mer støv, jo bedre! Det gir henne glede å se hjemmet før og etter hun har gjort jobben, både fordi kontrasten er spennende, men også fordi at da vet hun at hun har gitt kunden mulighet til å finne glede i sitt eget hjem.

– Og dette merkes på tilbakemeldingene fra kundene! Solveig R. forteller:

Very happy with the result. Quick, precise and thorough and did everything exactly as we asked 😀 Highly recommended!

En av årsakene til de gode tilbakemeldingene er Darias øye for detaljer. Hun forteller at hun behandler hvert hjem som sitt eget, og hun har høye standarder!

I always pay attention to details, and never leave before performing a precise final check.

Vaskehjelp Daria Fomina

Faktisk har Daria blitt omtalt som en reddende engel av sine kunder.

Sometimes it might be challenging to manage everything in your life and have time left for essential chores. Many people who experience this are my customers now. I’ve heard them say that I’m a lifesaver, and that’s the best reward I can get!

Mange av Darias kunder velger Vaskehjelp fordi de har hektiske liv, med barn og arbeid. Hun forteller at de har vanskeligheter med å kombinere familieliv, arbeid og husarbeid, og at hun er lykkelig for å kunne hjelpe de få en mer harmonisk hverdag og et rent hjem. Vaskehjelp har kunder i alle aldre og familiesituasjoner – men småbarnsforeldre er den gruppen som aller oftest får hjelp til få et skinnende rent hjem.

Livet i Oslo

Daria forteller at hun ikke har møtt på mange utfordringer i jobben som renholder i Oslo, men at det kan bli hektisk når hun har oppdrag på hver sin ende av byen på samme dag. Men byen er egentlig ikke veldig stor, og med fleksible arbeidsdager får hun nyte det hovedstaden har å by på. Hun elsker at skogen, hvor hun kan nyte naturen og plukke sopp, bare er 20 minutter unna!

Reisen i Oslo har begynt med Vaskehjelp, og hun er svært fornøyd med fremtidsmulighetene hun har i byen!

Vil du ha hjelp av Daria?

Vi feirer nå OSLOFEST, og du er invitert! Daria og flere av våre flinke renholdere står klare for å gi deg et skinnende rent hjem til knallpris! Bestill ditt første oppdrag nå, og få 15% rabatt. Bruk koden OSLOFEST innen utgangen av 20. juni.