Vurderer du fast vaskehjelp, men er usikker på hvordan det fungerer?

Vi har tatt en prat med Marit Buhaug Folstad, en lojal kunde av Vaskehjelp.

Marit (31), Thomas (32) og sønnen Markus på 2,5 år bor i et sjarmerende hvitt hus i Buvika, like sør for Trondheim. De har hatt fast vaskehjelp hver måned siden 2019.

Marit forteller at de hadde mye mer fritid før de fikk barn. Med fulltidsjobb, barnehage, trening, sosiale aktiviteter og ulike verv som bl.a fotballdommer, ble det plutselig lite tid til grundig renhold av alle rom i huset. Mange kjenner seg nok igjen i den hektiske småbarnsfasen, hvor kabalen skal gå opp for alle. Familien kjente derfor behov for å finne en fleksibel vaskehjelp slik at de kunne bruke mer tid sammen når de hadde fri. Snart kommer barn nummer to til verden og gjør familielykken komplett, og livet litt mer hektisk.

«Etter vi fikk barn ønsket jeg ikke å bruke tiden vi hadde ledig til husvask, spesielt var behovet stort for å være sammen med familien i fotballsesong når jeg var borte i helgene. Vaskehjelp gjør det mulig å prioritere den tiden på familien.»

Viktig med sikkerhet og fleksibilitet

Familien ønsket å benytte seg av en hvit tjeneste hvor renholdere har trygghet, forsikring og rettigheter på plass. I tillegg var det et pluss at de kunne velge renholder og avtale tidspunkt for avtalen selv. De har nå full oversikt over når renholder kommer, og kan når som helst endre avtalen.

Vi setter stor pris på renholderen vår, som er nøyaktig, hyggelig og pålitelig. Vi liker at hun bestemmer timeprisen selv, og at begge parter er forsikret.

Sherry, som er renholder hos Marit og Thomas, vasker stort sett når paret er på jobb. Med god kommunikasjon og et langvarig samarbeid, oppleves det trygt at renholder låser seg inn og ut av huset selv. Det er veldig deilig å komme hjem til lukten av et nyvasket hjem etter en lang arbeidsuke, forteller Marit. – Det er spesielt deilig å slippe vask av badene, hvor renholderen heller tar en profesjonell og grundig rengjøringen med bl.a  skuring av dusj og badekar. Hun oppfordrer andre til å prøve Vaskehjelp, noe hun ikke har angret et sekund på selv.

Har du noen spørsmål du ikke fikk svar på? Se våre Ofte stilte spørsmål!